Teknisk isolering

Brug af teknisk isolering, vil forbedre energieffektivitet, lydisolering og brandsikkerhed i enhver bygning. Hvad enten det drejer sig om opvarmning, ventilation eller brug af klimaanlæg, så er teknisk isolering en vigtig og nødvendig del af alt moderne byggeri. Det handler om sikkerhed, lovgivning og økonomi.

Hos Isocom finder du en sparringspartner til netop din opgave. Vi kan tilbyde erfaring, tryghed og ikke mindst et godt håndværk. Vi ønsker en god dialog med vores kunder og tager altid en snak om tingene og finder de individuelle løsninger, der kan afdække dit aktuelle behov.

Teknisk isolering er vores speciale hos Isocom. Vi har den erfaring og ekspertise der skal til, for at afdække både små opgaver og store projekter. Vi arbejder efter de strenge lovkrav på området (DS452), og kan vejlede omkring praktiske løsninger, sikkerhed omkring installationer samt tilbyde vejledning om mulige besparelser.

Vi sætter en ære i, at arbejdet altid afsluttes rigtigt og i overensstemmelse med kunden og de aftaler vi har indgået. At håndværket er i orden, professionelt udført og har den rette ‘finish’.