Teknisk isolering

Brug af teknisk isolering, vil forbedre energieffektivitet, lydisolering og brandsikkerhed i enhver bygning. Hvad enten det drejer sig om opvarmning, ventilation eller brug af klimaanlæg, så er teknisk isolering en vigtig og nødvendig del af alt moderne byggeri. Det handler om sikkerhed, lovgivning og økonomi.

Hos Isocom finder du en sparringspartner til netop din opgave. Vi kan tilbyde erfaring, tryghed og ikke mindst et godt håndværk når det gælder teknisk isolering.

Vi ønsker en god dialog med vores kunder og tager altid en snak om tingene og finder de individuelle løsninger, der kan afdække dit aktuelle behov. På den måde undgår vi misforståelser og fejl i arbejdet så du kan gå glad og tilfreds fra opgaven når vi er færdige.

Teknisk isolering er vores speciale

Teknisk isolering er vores speciale hos Isocom. Vi har den erfaring og ekspertise der skal til, for at afdække både små opgaver og store projekter. Vi arbejder efter de strenge lovkrav på området (DS452), og kan vejlede omkring praktiske løsninger, sikkerhed omkring installationer samt tilbyde vejledning om mulige besparelser på teknisk isolering.

Teknisk isolering i høj kvalitet

Når du køber teknisk isolering hos Isocom kan du regne med at kvaliteten er helt i top. Vi sætter en ære i, at vores arbejde indenfor teknisk isolering altid afsluttes rigtigt og i overensstemmelse med kunden og de aftaler vi har indgået. Hos os er håndværket er i orden, professionelt udført og har den rette ‘finish’.

Få et uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Så mangler du en til at udføre teknisk isolering for dig har du fundet den rette sparringspartner. Vi udføre opgaven til perfektion med en god attitude og pris. Du kan kontakte os på tlf: 29 62 19 71 eller via vores e-mail: sb@isocom.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud på teknisk isolering.