Rørisolering

Rørisolering i vores hjem og arbejdsområder er væsentligt for et optimalt resultat fra dit varmeanlæg og dine varmerør. Ved brug af rørisolering kan du reducere varmetabet betydeligt. På den måde gør du din økonomi og indeklima en stor tjeneste, da energien udnyttes meget mere effektivt. Som en “cherry on top” kan boligens værdi forøges ved installation af rørisolering.

Har du brug for rørisolering?

Du bør benytte rørisolering hvis dine rør løber igennem uopvarmede og kolde rum, eller hvis rørene strækker over flere meter.

Hvis dine rør til opvarmning af husstanden eller rørene til varmt brugsvand er isoleret med 30 mm teknisk isolering eller mindre, bør du overveje at efterisolere rørene. Rørene befinder sig ofte omkring boligens varmekilde.

Erfaren rørisolering

Vi har mange års erfaring med rørisolering og ved derfor hvad der skal til for at opnå optimale resultater. Når du bestiller rørisolering hos os kan du regne med at vi benytter os af den erfaring vi har opbygget gennem årene til at udarbejde den bedste løsning for dig.

Rørisolering i høj kvalitet

Når Isocom udføre rørisolering, kan du regne med en løsning i højeste kvalitet så du får præcis de fordele du burde fra velisoleret rør. Vi sørger for altid at få en god snak med dig om din rørisolering opgave. På den måde kommer du ikke ud for nogle overraskelser. Mangler du rådgivning om arbejdet gør vi selvfølgelig alt for at du får den bedste løsning for dig.

Få et uforpligtende tilbud på rørisolering

Så står du og mangler en installatør til rørisolering, har du fundet det rigtige sted. Det glæder os altid at kunne hjælpe en kunde med en opgave. Du er velkommen til at kontakte os på tlf: 29 62 19 71 eller via vores e-mail: sb@isocom.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud på rørisolering.