Passiv brandsikring - Firetek ApS

Passiv brandsikring i vores huse og bygninger, er et vigtigt arbejde der sikrer, at brand, ild og røg ikke spreder sig hvis uheldet er ude.

Isocom udfører denne type arbejde på en professionel måde og leverer den kvalitetssikring som vi aftaler fra sag til sag. Kontakt os gerne for tilbud –  også hvis det haster!

Vores motto er “Better Safe, Than Sorry”

Hos Isocom beskæftiger vi os med alle former for passiv brandsikring på huse og bygninger. Installationer af både el, ventilation og VVS – samt brandsikring af konstruktionsstål og beton. Et arbejde vi i faget kalder: ‘at lukke huller‘.

Vi har mange års erfaring indenfor dette specielle arbejdsområde og er i stand til at lukke huller på en måde der giver effektiv brandsikring af bygningen, samtidig med at der lukkes pænt af, med håndværksmæssig omhu og finish.

Det kan være en fordel at samle lukningen af huller omkring installationer, i en samlet enterprise. Det giver det bedste resultat og sikrer at alle huller lukkes korrekt og iht. gældende krav.

Uanset om du er byggeleder på en større sag, eller blot ønsker tilbud på en enkelt opgave – så kontakt os gerne for råd, vejledning og et godt tilbud.