Brandsikring

Passiv brandsikring i vores huse og bygninger, er et vigtigt arbejde der sikrer, at brand, ild og røg ikke spreder sig hvis uheldet er ude.

Brandsikring i høj kvalitet

Når du bestiller brandsikring hos Isocom kan du regne med et sikkert og godt resultat. Arbejdet udføres på en professionel måde og leverer den kvalitetssikring som vi aftaler fra sag til sag. Kontakt os gerne for tilbud – også hvis det haster! Ingen opgaver er for store eller små, skal du bruge brandsikring er vi der til at give dig den bedste løsning så du kan vide dig sikker.

Vores motto er “Better Safe, Than Sorry”

Brandsikring i alle former

Hos Isocom beskæftiger vi os med alle former for passiv brandsikring på huse og bygninger. Installationer af både el, ventilation og VVS – samt brandsikring af konstruktionsstål og beton. Et arbejde vi i faget kalder: ‘at lukke huller‘.

Erfaren brandsikring

Vi har mange års erfaring indenfor dette specielle arbejdsområde og er i stand til at lukke huller på en måde der giver effektiv brandsikring af bygningen, samtidig med at der lukkes pænt af, med håndværksmæssig omhu og finish.

Det kan være en fordel at samle lukningen af huller omkring installationer, i en samlet entreprise. Det giver det bedste resultat for din brandsikring og sikrer at alle huller lukkes korrekt og iht. gældende krav.

Hvis du er byggeleder på en større sag, eller blot ønsker tilbud på en enkelt opgave er du også velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og et godt tilbud på brandsikring.

Få et uforpligtende tilbud på brandsikring

Så står du og mangler en installatør af passiv brandsikring, skal du have “lukket hullerne” så står vi klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakt os på vores tlf: 29 62 19 71 eller via vores e-mail: sb@isocom.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud på passiv brandsikring.