Hos Isocom tilbyder vi energivejledning. Både Sonny og Tim er uddannede energivejledere og har stort kendskab til, hvor og hvornår det kan betale sig at investere i efterisolering.

Vi kan hjælpe dig med vigtige energispareløsninger og vejlede dig omkring tilskud. Selv om efterisolering er forbundet med udgifter nu og her, kan arbejdet være en investering der ret hurtigt er tjent hjem.

Vi kan tilbyde energivejledning og vejlede dig omkring alle former for isolering og finde frem til den løsning der passer bedst til dit behov. Kontakt os for tilbud eller vejledning.

Energi kan være kostbart og det giver altid god mening af isolere korrekt. Det handler både om løbende udgifter – samt om miljø.

Besparelser på energi kan findes mange steder. Isolering af hulmur og loft er et godt eksempel på effektiv energibesparelse – men også efterisolering af fx vandrør og varmerør i bygninger eller af ventilationskanaler og klimaanlæg, kan vise sig at være rentabelt.

Der kan ofte findes fornuftige løsninger, der er værd at investere i – og hvor resultatet kan mærkes her og nu. Lad os sammen gå dine installationer igennem, og se hvad du kan spare.